DOMOV » NOVICE » Pri nas se že spogledujemo s poletjem – ustvarjalna delavnica ČS Rudnik

Pri nas se že spogledujemo s poletjem – ustvarjalna delavnica ČS Rudnik

Ustvarjalne delavnice ČS Rudnik so namenjene odraslim, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod vodstvom ustvarjalk Poligilda, društvo ustvarjalcev zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričajo voditeljice delavnic), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan!

Zaradi načina podajanja informacij za postopke, manjši otroci ne morejo slediti navodilom, večji otroci pa so vabljeni, da se pridružijo v spremstvu odraslega.

Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa tudi vsi ostali, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno vsi! Mesta na delavnici v živo so omejena, zato so potrebne predhodne prijave. 

Do srede, 20. aprila se lahko še prijavite na aprilsko delavnico, podrobne informacije in prijave pa so na spletni strani društva http://www.poligilda.si/.

Delavnice se izvajajo v okviru programa delavnic ČS Rudnik in so za udeležence brezplačne. Za ČS Rudnik jih izvaja Poligilda, društvo ustvarjalcev.

SORODNI ČLANKI