DOMOV » NOVICE » Preventivne delavnice PGD Lj – Rudnik

Preventivne delavnice PGD Lj – Rudnik

Prostovoljno gasilsko društvo Ljubljana – Rudnik vas vabi na preventivne delavnice (14. in 15. 5. 2022), kjer boste obnovili poznavanje prve pomoči ter uporabo defibrilatorja, si ogledali gasilski dom in opremo ter prikaz posredovanja.

Delavnica prve pomoči

Delavnice se lahko udeležite v naslednjih terminih:

  • sobota, 14. 5., od 10.00 do 11.30,
  • sobota, 14. 5., od 15.00 do 15.30.

Na delavnici bodo predstavili temeljne postopke oživljanja, kdaj se uporabljajo, kako se izvajajo ter uporaba defibrilatorja. Prav vsak pa bo lahko na vadbeni lutki izvedel celoten postopek. Delavnica bo potekala v gasilskem domu Rudnik, Dolenjska cesta 137.

Preventivni dan

Preventivni dan pa bodo izvedli v nedeljo, 15. 5., med 10. in 16. uro, prav tako v gasilskem domu Rudnik. Predstavili bodo vsa tri vozila in celotno opremo s katero posredujemo na intervencijah, razkazali gasilski dom, svetovali o preventivnih ukrepih za varnost pred požarom doma in izvedli manjši prikaz tehničnega posredovanja.

Vabljeni!

Preventivne delavnice se izvajajo v okviru programa delavnic ČS Rudnik in so za udeležence brezplačne. Za ČS Rudnik jih izvaja PGD Ljubljana Rudnik v okviru programa delavnic Četrtne skupnosti Rudnik, MOL.

SORODNI ČLANKI