DOMOV » NOVICE » Vabilo na brezplačno ustvarjalno delavnico

Vabilo na brezplačno ustvarjalno delavnico

Poligilda, društvo ustvarjalcev vabi na zadnjo ustvarjalno delavnico v tej sezoni. Brezplačne delavnice iz programa ČS Rudnik se vrnejo jeseni, najprej septembra v sklopu prireditve Mesec ČS Rudnik, morda tudi na Dnevu ČS Rudnik.

Podrobne informacije in prijavnica so objavljeni na njihovi spletni strani http://www.poligilda.si/2022/05/poletje-pocitnice-izleti-potovanja.html

Ustvarjalne delavnice ČS Rudnik so namenjene odraslim, da z nami delite ustvarjalne trenutke, da se pod vodstvom ustvarjalk Poligilda, društvo ustvarjalcev zatopite v kreativno delo in se prepričate (ali pa vas prepričajo voditeljice delavnic), da znate, da zmorete, da ste ustvarjalni in da si lahko privoščite občasno uro brez misli na vsakdan!

Zaradi načina podajanja informacij za postopke, manjši otroci ne morejo slediti navodilom, večji otroci pa so vabljeni, da se pridružijo v spremstvu odraslega.

Na delavnici imajo prednost krajani ČS Rudnik in Ljubljančani, vabljeni pa tudi vsi ostali, saj se vedno najde rešitev, da se imamo luštno vsi! Mesta na delavnici v živo so omejena, zato so potrebne predhodne prijave. 

Delavnice se izvajajo v okviru programa delavnic ČS Rudnik in so za udeležence brezplačne. Za ČS Rudnik jih izvaja Poligilda, društvo ustvarjalcev.

SORODNI ČLANKI