DOMOV » NOVICE » PRAZNIČNI DECEMBER

Se še spomnite, kako prijetno smo se vedno imeli ob praznovanju odhajajočega se leta? Bazar, igrica, plesno rajanje in obdaritev za otroke?

SMO NAZAJ! In se veselimo srečanja drug teden, v četrtek, 8. decembra!

V Vrtcu Galjevica in OŠ Oskarja Kovačiča bodo pripravili zares praznično vzdušje, mi pa lahko namignemo, da so nam v ČS Rudnik dobri možje že pustili darila za naše najmlajše sokrajane! Darila so namenjena ortokom iz vrtca ter šolarjem 1. in 2. razreda OŠ. Na bazar pred vrtec Galjevica in na igrico v dvorano Krim ste vabljeni vsi otroci, ki ste doma v naši četrtni skupnosti!

Praznični decembrski četrtek se bo začel na bazarju izdelkov v razsvetljenem parku enote Galjevica in nadaljeval v dvorani Krim z igrico za najmlajše, obiskala nas bo Vila Galja s škrati, da pobere vaša pisma za dedka Mraza. Končali bomo s plesnim rajanjem in obdaritvijo.

Za plesno rajanje bodo tudi tokrat poskrbele plesalke Plesne šole Mojce Horvat, igrico pa bo odigrala gostujoča ekipa Zavoda Enostavno prijatelji.

  • Zaradi uskladitve ur z izvajalci, se ure posameznih delov dogodka nekoliko razlikujejo od tistih, ki smo jih že objavili v tiskanem glasilu. A na tak način, da ne bo nihče nič zamudil!

SORODNI ČLANKI